Conferencia a cargo de Lluís Martínez-Ribes organizada por el RC Barcelona Eixample
25 octubre, 2018
IV Seminario Distrital en Blanes
26 octubre, 2018

“MOBILITAT DEL FUTUR” por JOAN SANS i MARTÍNEZ al RC del Prat

El passat dimarts dia setze d’Octubre iniciarem el cicle de conferències Rotary Club d’ Prat, curs 2018/2019. Ens visità en Joan Sans, pratenc, sociòleg, soci Consultor de l’empresa internacional ERA, CEO de l’empresa BUGI CONSULTING, col·laborador en el Projecte Europeu THRIVE de emprenedoria, professor adjunt a PIMEC i a l’Escola Antoni Algueró i assessor d’empreses, qui dissertà sobre un tema tan apassionant com el de “La mobilitat del futur”.

L’amic Sans demostrà trobar-se totalment al dia en aquesta qüestió, de la que hi té una molt complerta informació, i tot i tractar-se d’un tema que, inicialment, pot semblar de futur, la seva amena xarrada ens deixà palès que aquest futur ja ha arribat.

La mobilitat futura de que tractà la conferència, es va circumscriure a la del automòbil i aquí en Sans es va acompanyar de un “vídeo” molt il·lustratiu sobre els prototipus de models, alguns d’ells ja en comercialització, amb tracció elèctrica.

Els nous escenaris que ens ofereixen les noves tecnologies permeten millorar de forma substancial la nostra mobilitat. Segueixen apareixent noves formes de moure’s pel mon, i esposà d’una de ben senzilla i curiosa que barreja els nous tipus de models de negoci, la necessitat de descongestió del tràfic a les grans zones urbanes i a l’hora l’efecte positiu sobre la Salut de les persones i també de la seva economia, el projecte BUGI.

Però allà on la conferència, i el “vídeo”, va resultar, pot-ser, mes interessant va ser en l’anunci, explicació i mostra dels vehicles sense conductor (també amb tracció elèctrica) que es on rau, segons en Sans, no ja el futur, sinó el present.

Evidentment el tema despertà tot un reguitzell de preguntes per part dels assistents dintre del espai de col·loqui, al final de xarrada. En Joan Sans, un veritable convençut d’allò que pregona, les va respondre i aclarir amb unes explicacions pròpies de qui es profund coneixedor del tema i no només albira l’esdevenidor sinó que n’està totalment convençut de la seva arribada.

 

Comments are closed.

SOCIOS
Translate »
A %d blogueros les gusta esto: