Boletín Rotary Leader - Marzo de 2020
24 marzo, 2020
Reunión telemática RC de Girona
LOS ROTARIOS DEL DISTRITO SE REÚNEN VIRTUALMENTE #QUEDATEENCASA
24 marzo, 2020

FALLECE CARLES CAMPISTRON, PDG 2016-2017 D.E.P.

Falleció durante la madrugada del martes 24 de marzo, a consecuencia de una grave enfermedad contra la que ha luchado durante los pasados meses.

Su esposa Maria Antonia nos ha comunicado la triste noticia del fallecimiento del PDG 2016-2017 Carles Campistron, del Rotary Club de Caldes de Montbui-Cingles de Bertí.

Debido a las especiales circunstancias del estado de alarma y las medidas de confinamiento de la población contra el coronavirus no va a ser posible celebrar el velatorio ni los funerales, por lo que queda pendiente establecer una fecha en la que toda la familia rotaria podamos rendirle merecido homenaje cuando las circunstancias lo permitan.

Carles ha sido un rotario ejemplar y una gran persona, que nos ha abandonado de forma prematura dejando una profunda huella entre todos los rotarios y rotarias.  Descanse en paz.

Pueden dejar sus condolencias en los comentarios de este artículo.

 

 

FOTO:   Carlos Campistron, junto a su esposa Maria Antonia en la foto oficial junto al PRI 2016-2017, John Germ y su esposa Judy.

 

60 Comments

 1. Rosmarie Cammany dice:

  Estimat Carles,

  T'has anat com vas viure, discretament…. Amb un silenci que ens interpel.la les nostres paraules.
  La teva Presidència en el Club de Caldes no va ser fàcil, de fet vas ser el segon desprès d’en Josep Vilanova, però crec que vas imprimir un estil conciliador del qual tots els que et seguirem com a Presidents ens va influir.
  La teva disponibilitat i la necessitat d’una persona com tu, varen coincidir en la teva Governadoria, deixant un llegat de capacitat de respondre a tot, amb eficàcia i principis ètics.
  Fins sempre

  Rosmarie Cammany

  Rosmarie Cammany

 2. Francesc Xavier Altarriba dice:

  Estimat Carles,

  Tinc davant el Directori del Districte 2202, pel 2016-2017. A primera pàgina una fotografia teva, amb la Maria Antònia, ja com a Governador de Rotary.

  La teva carrera rotària ha estat tant ràpida com brillant. Recordo aquell 11/5/2001, a Can Trinxet, quan vaig llegir la Carta Patent que ens atorgava Rotary International per crear el Rotary Club Sant Feliu de Codines- Cingles de Bertí, avui Caldes de Montbui- Cingles de Bertí.

  Com a fundador d’aquest Rotary Club, recordo els seus inicis, la primera trobada amb cadascun de vosaltres i la intima satisfacció d’haver facilitat la mútua coneixença. A partir d’aquí, empenta, gosadia i prudència… traduïdes en projectes, il·lusió i amistats.
  El teu silenci eloqüent, invitava a sentir-se escoltat i sovint comprés. Eres home de fets, més que de paraules. Com a bon arquitecte sabies “construir” complicitats amb el “ciment” del compromís. ·Els teus fets queden, continuaran donant fruits, doncs les conseqüències dels mateixos seran causes de fets nous, que sense tu no s’haguessin produït… i així fins la fi dels temps, quan junts amb tu, només siguem un.

  Francesc Xavier Altarriba

 3. José Ignacio Cordpn dice:

  He sentido mucho la triste noticia
  Un fuerte abrazo para toda la familia

SOCIOS
Translate »
A %d blogueros les gusta esto: